02.12.16

новачкам від новачків

     Доброго дня чи вечора усім читачам нашого блогу Vportali.blogspot.com.Сьогодні ми б хотіли більш детально проаналізувати тему заробляння перших своїх грошей в інтернеті.Просимо Вас не судити строго .Ми як і Ви -новачки в цій галузі , тому даний блог тільки в стадії розробки та творчих експериментів.Свою діяльність в мережі ми розпочали рівно три місяці тому , а саме 2 вересня 2016 року .Способів заробити в мережі є багато , але не всі вони ідеальні і не всі вони будуть однаково корисними та ефективними.
    Одразу хочемо зауважити , що інформація ,яка розміщена нижче стосується користувачів інтернету , які ще не мають свого власного сайту та досвіду роботи в мережі.Але мають бажання навчитися заробляти без вкладання власних коштів та без ризиків втратити свої заощадження.
   Ні, ну звичайно можна почати заробляти в мережі із створення свого сайту ,його популяризації в інтернеті ,але цей варіант ми не розглядаємо поки що, так як для цього потрібен капітал в розмірі від 1000 і більше американських доларів,а це погодьтеся не кожному новачкові доступно.
   Ми , напевно , передбачимо Ваш скептичний погляд на заробіток в інтернеті, так як про подібний стиль заробляння говорять і розказують багато інтернет ресурсів , але на практиці коли мова заходить про конкретні суми ,які виражаються в грошовому еквіваленті , то кошти далекі від пристойних та навіть ми б сказали - не достатні для того ,щоб працювати за такі гроші.
    Так ,в цілому Ви маєте рацію ,перші гроші ,які Ви заробите по нашому методу, чи по будь-якому іншому,будуть  здаватися замалими і з великим процентом вірогідності Ви не захочете займатися даним видом заробітку.Але Ви маєте зрозуміти одну просту річ ,що в інтернеті так само ,як і в реальному житті без кваліфікації Ви не зможете  заробляти багато і одразу.
    Тому попереджаємо в перші 2-3 місяці ваша робота буде вимагати багато часу та навчання .Ваш дохід буде залежати від бажання працювати та вашої активності в мережі.Ми вважаємо ,що оптимальним варіантом ,є дохід без початкового внеску .Часто буває так ,що у людини немає де взяти коштів для початкового внеску або людина вносить певну суму своїх заощаджень ,а в результаті попадається в тенета сайт шахрая , який просто кидає на гроші.
     Наш метод , який ми перевірили своєю клопіткою роботою,  полягає у щоденному перегляді не великої кількості реклами за яку нам платять живі грошенята.На цей процес у нас загалом іде від одної до двох годин часу щоденно.Сайти на яких ми працюємо 
     На даних інтернет ресурсах ви зможете як мінімум отримувати від 25 російських рублів щоденно . Це при перегляді доступної реклами та виконанню певних простих завдань через соціальні мережі. Детальніше ви можете прочитати тут
     Попередимо вас одразу , що за перший місяць такої роботи ми отримали дохід в 700 гривень, тому не варто переоцінювати можливості заробити для новачків. Але не факт що ви заробите стільки ж ,хоча це ,як ми зрозуміли згодом далеко не межа .Але до цього ми будемо повертатися згодом у наших наступних публікаціях.А зараз хочемо наголосити , що усі наші дій на початковому етапі спрямовані на накопичення коштів для відкриття власного сайту та оплату хостінгу.Що таке домен та хостінг ми розкажемо в інших публікаціях.
     Добавимо також не багато лірики в нашу розповідь і згадаємо такий собі приємний момент .Коли через мережу вконтакті ми залучили у наш маленький бізнес в першого клієнта, який оплатив нам послуги реклами своєї групи в інтернеті, за що ми отримали перші 100 гривень свого прибутку в галузі інтернет заробітку.
     Скажемо  чесно ці 100 гривень дались не легко .Більше місяця ми шукали можливість реалізувати свої зароблені бали в лікесті та снебесі по якомога вищій ціні ,але усі ставилися до нас з не довірою.Згодом ми почали дарувати 100 лайків та 50 підписників кожному потенційному клієнту .І рекламодавець - клюнув на приманку ,з нами звязався адміністратор однієї з груп ВК і купив 1000 підписників за 20 гривень .Коли замовлення було виконане він замовив наших послуг на 80 гривень.І в даний момент стабільно замовляє рекламу у нас на суму 50 гривень в тиждень.Це скажу вам чесно був перший дуже приємний момент - коли ми відчули що на правильному шляху  та отримали перші ''легкі''  гроші в мережі.
      ДАЛІ БУДЕ