22.12.16

uahosting.com.ua

Ми пропонуємо дешевий хостинг в Україні та в Європі - в Німеччині, реєстрацію доменів та ряд додаткових послуг. Недорогий хостинг з php від UAhosting - кращий вибір платного хостингу, зі всіма перевагами над послугою безкоштовний хостинг. Нові сервери хостингу комплектуються SSD дисками - хостинг на SSD дисках у нас за доступною ціною!


Зміна тарифного плану:
на вищий - з доплатою різниці між тарифами, при цьому змінюється тільки тариф, термін дії залишається незмінним (зміна тарифу доступна у білінг-панелі після реєстрації).
на нижчий - безкоштовно, за запитом у службу підтримки.
Ціни на хостинг вказано в гривнях. Вказана вартість є остаточною та не містить жодних прихованих платежів. У випадку незадоволення послугою хостингу - можливе повернення коштів протягом 14 днів з моменту оплати. Кошти, оплачені за реєстрацію доменних імен, віртуальні та виділені сервери, не повертаються відповідно до правил надання даних послуг.

* При розрахунку дискового простору 1 Гб приймається рівним 1000 Мб.

** SSL сертифікат базового рівня для шифрування сайту надається автоматично та безкоштовно. Сертифікати встановлюються та оновлюються за розкладом у нічний час - тому для нових акаунтів сертифікат може з'явитись лише на наступний день.