12.01.17

Скільки можна заробляти покером, граючи в покер онлайн?

Скільки можна заробляти покером, граючи в покер онлайн?

Скільки можна заробляти покером, граючи в покер онлайн?
Як заробити грошей в покері — запитують багато починаючі гравці або ті, хто тільки збирається ними стати. Враховуючи той факт, що клубний покер в нашій країні скоро, на жаль, стане екзотичним явищем, ми зосередимо свою увагу на грі в покер через інтернет — онлайн-покер. Отже, можна заробити при грі в онлайн-покер на реальні гроші. І якщо можна, то скільки? Взагалі, хто скільки заробляє грою в покер. І може новачок відразу, з перших кроків почати заробляти за допомогою покеру собі на життя? І скільки зусиль потрібно докласти для цього? Давайте розберемося з усіма питаннями по порядку.

 чи Реально заробити покером, і може покер виступати як джерело доходів? Відповідь — більш ніж. Реально. Заробляти гроші покером можна. Адже покер — гра «умілих», або, по-англійськи, skill гра. Іншими словами, в покер виграє той, хто більше читав теорію, вивчав гру інших, грав сам, робив правильні висновки і застосовував на практиці все те, що вивчив у теорії або дізнався з гри інших покеристів. Звичайно, елемент удачі присутній. Однак, починаючи розмову про заробіток покером собі на життя (а саме про це йде розмова — заробляти грою в покер стабільно, так, щоб кожен місяць можна було жити на виграні в покер гроші), варто чітко пам’ятати відому російську приказку — без праці не витягнеш і рибку зі ставка.

 Хто скільки заробляє грою в покер. На це запитання не може бути однозначної відповіді. Новачок, швидше за все, не заробляє нічого, втрачаючи долар за доларом (вірніше, інвестуючи в своє навчання, свій шлях до вершини покерного олімпу), лише мріючи про успішну кар’єру покерного гравця і мільйонах, виграних на WOSP (World Series of Poker або Світова серія покеру). Досвідчений профі, який активно грає в покер на реальні гроші більше року, цілком може заробити на життя покером. Один мій приятель заробляє собі стабільно близько 2-3 тисяч доларів в місяць грою в покер онлайн. Однак далеко не відразу він прийшов до такого результату. Знадобилося близько чотирьох років практики і вивчення теорії. Однак сьогодні він може похвалитися тим, що вміє заробляти гроші покером собі на життя. Звичайно, цей випадок — один із багатьох, не є екстраординарним. Дуже багато професійні гравці в покер заробляють грою собі на життя набагато більші гроші, не кажучи вже про зірок, справжніх легендах, які зробили собі ім’я і мільйони, граючи в покер.

 Скільки може заробити гравець в покер екстра-класу? Секретів тут немає, адже суперзірки покеру заробляють гроші в першу чергу грою у відкритих турнірах зразок тієї ж згаданої вище WOSP, і сума призових практично завжди стає надбанням громадськості.

 Отже, ось вони, красені-чемпіони (дані актуальні на жовтень 2009 року). Джеймі Голд (Jamie Gold) заробив $12,188 мільйона доларів. Деніел Неграну (Daniel Negreanu) заробив $12,059 мільйона доларів. Джо Хэчем (Joe Hachem) зумів заробити грою в покер на безбідне «старість» $10,670 мільйона доларів. Скотті Нгуен (Scotty Nguyen) відзначився, заробивши $10,217 мільйона «зелених». А як же наші хлопці? Іван Демідов (Ivan Demidov) зумів заробити своєю майстерністю $6,500 мільйона «баксів». Віталій Лункін (Vitaliy Lunkin) — $3,499 мільйона, а Олександр Кравченко (Alex Kravchenko) заробив своїм розумом не багато не мало — $2,993 млн. доларів. Що нам говорять ці веселі цифри? Вірно, заробити грою в покер можна. Точніше, стабільно заробляти. Проте справжніх чемпіонів не так вже й багато, тому робити великі гроші на покері можуть небагато. Однак, хто знає, можливо, саме Вам вдасться в один прекрасний день сісти за один стіл з Іваном Демидовим або Скотті Нгуєном і заробити свій перший покер мільйон! А поки — потрібно вчитися, практикуватися, аналізувати, тренувати пам’ять і нерви — без цього домогтися успіху буде нелегко. Стабільного успіху.